Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny Nokia 6230 med megapiksel

Den populære Nokia 6230 skal snart komme i ny og oppdatert utgave. Den nye versjonen skal ha én megapiksel kamera og større skjerm.

Nokia 6230
Nokia kom tidligere i våres ut med sin Nokia 6230, telefonen som «hadde alt». Telefonen har blitt meget populær, selv om den hadde sine problemer. Blant annet var det en litt for liten skjerm på telefonen. Nå sier imidlertid ryktene at Nokia 6230i kommer til høsten og med kraftige forbedringer.

Megapiksel og skjerm

Ifølge Mobile-review.com vil telefonen se nesten identisk ut med den originale 6230, slik Nokia pleier å gjøre med sine i-oppgraderinger. Den største forandringen vil sannsynligvis være at skjermen blir større mens telefonen har samme størrelse, noe mange har ønsket.

I tillegg skal den komme med et megapikselkamera som faktisk har bedre kvalitet (1,3 megapiksel) som det som sitter i Nokia 7610. Dette gleder vi oss veldig til. Da vi testet denne telefonen for et par uker tilbake var vi nemlig meget imponert over kvaliteten på bildene som ble tatt med 7610.

Oppdaterte menyer

Det kan også virke som om Nokia har gjort noen oppdateringer i menyene på denne telefonen. Blant annet skal man få animerte ikoner på menyene når man er i rutenettmodus. Forhåpentligvis er det gjort en rekke andre endringer også slik at menyene blir litt mer spennende å bruke.

Ifølge Mobile-review.com skal telefonen komme ut i August og skal ved lanseringstidspunktet koste rundt 500 dollar (omtrent 3400 kroner). Rundt juletider skal visstnok prisen komme ned i 435 dollar (omtrent 2950 kroner).

Stikkord: Mobil