Hopp til navigasjon Hopp til innhold

USB-minne med 2 gigabyte

Mange har forkastet bruk av USB-minne fordi lagringskapasiteten har vært for liten. Nå kommer Sony med en versjon med hele 2 gigabyte.

Sony Pocket Bit Pro
Sony lanserte i dag et nytt medlem av sin Pocket Bit USB lagringsproduktserie. Det nye produktet kommer faktisk med en 2 gigabyte mikroharddisk innebygd, skriver The Register.

Litt større

Men så veldig liten er den ikke. Pocket Bit Pro USB-2G måler 7,3 x 5,0 x 1,3 cm, og er således ganske mye større enn en gjennomsnitts Flash-enhet. Men kapasiteten og aksesshastigheten bør gjøre opp for dette.

Enheten størrelse gjør at den kanskje virker som en skjermløs PDA, noe som også støttes av den automatiske datasynkroniseringen på enheten, skriver The Register. Når den er koblet til kan den automatisk ta backup av valgte kataloger, ved et enkelt trykk på AutoSync-knappen.

Utover kapasitet, tilkobling og pris, som er 34 440 yen (omtrent 2130 kroner), har ikke Sony vært veldig rundhåndet med informasjon om enheten. Mer informasjon om spesifikasjonene på Pocket Bit Pro USB-2G kan ventes når den kommer for salg i Japan i juli.

Annonse
Stikkord: Maskinvare