Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Innfører fast kostnad på mobilen

Telias mobilkunder i Danmark har fått ett nytt og gunstig tilbud. Med noen få begrensninger kan de ringe hvor mye de vil for en fast sum i måneden.

Mobil penger
Danske Telia har kommet med et nytt abonnement med fast månedsavgift, som gir kundene tilgang til å ringe bortimot ubegrenset til alle nett. Abonnementet, som kalles Telia Unlimited, selges ikke sammen med mobiltelefoner og har heller ingen bindingstid, skriver svenske Mobil.

Ekstra for SMS

Telia Unlimited koster kundene 400 danske kroner i måneden, noe som tilsvarer omtrent 440 norske kroner. Dette gir kundene tilgang til å ringe hvor mye man vil til alle nett, både faste og mobile. Men det er noen begrensinger.

Man kan nemlig ikke ringe mer enn én time i ett strekk. Samtalen brytes automatisk etter en time. I tillegg kan man ikke snakke mer enn tre timer til sammen i tidsperioden mellom 08:00 og 16:00.

Derimot er det ikke mulig å sende ubegrensede mengder med meldinger. Skal man sende så mange SMS man ønsker koster det 100 danske kroner ekstra i måneden (110 norske kroner). Det samme må man betale ekstra i måneden for ubegrenset antall MMS.

Ikke i Norge

NetCom, som er TeliaSoneras datterselskap i Norge, har derimot ingen planer om å innføre dette abonnementet her i landet.

– Vi har ingen planer om å innføre et slikt abonnement for øyeblikket, sier informasjonssjef Guri Wormdahl i NetCom til ITavisen.no.

Stikkord: Mobil