Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Se Bluetooth i all sin prakt

Under et pressemøte i Oslo ble en rekke nye, spennende Bluetooth-produkter vist fram. Se bildene her.

Bluetooth BMW
Blant det som ble vist frem var en rekke håndfrisett, noe som ikke er så spennende i seg selv, men som i disse nye utgavene var hakke bedre. Flere kom som hodetelefoner til å spille musikk på PC-en, men som går over til håndfrisett dersom mobilen ringer.

Bluetooth fra Norge

Under møtet i regi av Bluetooth Special Interest Group ble det også vist frem et norsk produkt. En medisinsk innretning som måler blodsukker og som deretter sender resultatene trådløst over til mobilen og som kan sende resultatene videre.

Det ble også vist frem en bil og en motorsykkel som hadde Bluetooth-teknologi integrert. Da stort sett i form av håndfrisett og GPS-enheter som kan forklare veien. Er det kaldt på sykkelen kunne de også vise frem en jakke fra O’Neill med MP3-spiller og Bluetooth-headset.

Et Bluetooth-headset som kan brukes samtidig til avspilling av musikk på PC og tale på mobil

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Stikkord: Maskinvare, Mobil