Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Masse film fra Real

Real lanserer en ny filmtjeneste på nettet denne uken. Man kan laste ned så mye film man vil for en slikk og ingenting.

Film
TV-nettverket Starz Encore skal denne uken lansere en online filmtjeneste sammen med RealNetworks. Tjenesten gjør at man skal kunne se på så mye film man vil for rundt 12 dollar (82 kroner) i måneden, skriver PaidContent.org.

Små problemer

Selv om tilbudet høres helt suverent ut er det noen små problemer med tjenesten. Man kan, ikke overraskende, bare bruke RealNetworks sin RealPlayer til å streame eller laste ned filmene. Samtidig vil det bare være rundt 100 filmer tilgjengelig hver måned.

Filmer som er for streaming skal visstnok være av typen som går på Starz kanaler for kabel og satellitt, men filmene som kan lastes ned skal være litt nyere. Det forventes at filmene er av samme kaliber som man får på pay-per-view på TV.

Lang ventetid

Planene om å lansere en slik tjeneste har selskapene jobbet med i lang tid. RealNetworks og Starz signerte en avtale i slutten av 2002 (etter to år med forhandlinger). Avtalen ble annonsert på Western Cable Show i desember 2002, skriver PaidContent.org.

Tjenesten skulle ha blitt lansert i løpet av sommeren 2003, men ble forsinket et helt år på grunn av problemer med rettigheter.

Annonse
Stikkord: internett, lydogbilde