Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor med IP-telefoni før jul

Tidligere har Telenor sagt at de vil lansere IP-telefoni i årsskiftet 2004/2005. Nå viser det seg at det vil komme enda tidligere.

IP-telefoni
Tidligere har vi skrevet om at Telenor vil lansere IP-telefoni ved årsskiftet. Nå kan det imidlertid virke som om lanseringen av tjenesten blir fremskyndet. Ifølge dn.no, som refererte fra en presentasjon på onsdag, vil Telenor lansere IP-telefoni til privatmarkedet i slutten av fjerde kvartal 2004.

Liten interessea

Flere mennesker og selskaper har hevdet at Telenor har dratt ut lanseringen av IP-telefoni i det lengste, slik at selskapet i stedet kan tjene penger på selskapets ordinære fastlinjetelefoni.

– Det er vel et inntrykk som absolutt ikke burde være der ute, sa Berit Kjøll, direktør i privatdivisjonen i Telenor Norge, til dn.no.

Ifølge undersøkelser som Telenor har gjennomført hos sine kunder er det liten interesse for slike tjenester. Undersøkelsen viste at hele 80 prosent av kundene ikke har noe forhold til IP-telefoni.

Ingen prisplan

Selv om Telenor har tilbudt IP-telefoni til bedriftsmarkedet siden 1998 har ikke selskapet noen prisplan klar for et privatprodukt, skriver dn.no.

– Hvordan det ser ut og hva det skal koste kan jeg ikke si ennå, sa Kjøll.

Stikkord: internett