Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Finn trådløse nett i Norge

Det finnes en rekke trådløse nett over hele landet, og mange er tilgjengelige for oss alle. Det finnes flere lister over disse nettene.

Trend WLAN
Vi omtalte for en tid tilbake det amerikanske nettstedet Hotspot Heaven som har en oversikt over tilgjengelige trådløse nettverk verden over. I forbindelse med dette har vi fått et tips om et norsk alternativ som skal tilby den samme tjenesten, for Norge.

Hvem er best?

På sidene WLAN Locator kan man søke etter trådløse nett over hele Norge. Søkekriteriene kan man velge selv, blant annet ut fra fylke, poststed, sted eller operatør. Tjenesten skal i løpet av kort tid bli oppdatert med 10 000 soner i Europa.

Mobile Mind, som står bak denne tjenesten, hevder at deres tjeneste er mye bedre enn HotSpot Heaven. Allikevel avslører en rask sjekk at i min lille hjemby utenfor Oslo finner WLAN Locator 10 punkter, mens Hotspot Heaven finner 12 punkter. Noe av forskjellen kan komme av at WLAN Locator hevder å vaske listene for lukkede nett. Hvorvidt Hotspot Haven gjør det samme har vi ikke informasjon om.

Send gjerne inn et tips om andre slike oversikter til [email protected].

Stikkord: internett