Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Trådløs musikk i alle rom

Airport Express gir deg ikke bare 802.11g WiFi, men også trådløs musikkoverføring og deling av skriver på hjemmenettet.

Apple AirPort Express
Apples nye Airport Express er ikke stort større enn et av selskapenes vanlige strømadaptere, men er betydelig mer funksjonsrike: i tillegg til å fungere som en 802.11g basestasjon har dingsen samtidig både USB-utgang for tilkobling av printer, såvel som en stereo jack og digital optisk utgang for tilkobling til stereoanlegg.

Dermed gis man både muligheten til å dele skriver på hjemmenettet, såvel som å streame musikk trådløst fra iTunes til stereoanlegg rundt omkring i huset. Lydutgangen støtter også 5.1 surround.

Airport Express vil koste ca. 1.290,- kr, inkl. mva.

For mer informasjon, se Apple.no.

Oppdatert: For å få forlenget rekkevidde i ditt trådløse nett med Airport Express må du har Apples egen Airport Extreme (802.11g)-basestasjon. Verken eldre Airport-stasjon (802.11b) eller 802.11b eller 802.11g-stasjoner fra andre produsenter vil fungere, opplyser Apple.

Stikkord: internett, lydogbilde, Maskinvare