Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fildeling skjer i lomma

Nå blir fildeling enda vanskeligere å kontrollere. Med et nytt program kan man enkelt overføre filer mellom trådløse enheter.

Dell  Axim x5
Det rumenske programvareselskapet Simeda, har laget en Pocket PC-versjon av programmet Rendezvous. Dette programmet oppdager automatisk andre enheter på et WiFi-nettverk og lar brukerne streame eller dele musikk over dette nettverket, skriver The Register.

Kanskje for Symbian

Det eneste man trenger er en PDA med Pocket PC og et WiFi-kort (802.11 nettverk). Når man slår på enhetene vil man oppdage hverandre og få en liste over MP3-filene på nettverket, som man kan hente ned som man vil.

Programmet er imidlertid ikke laget bare for å dele musikk. Pocket Rendezvous, som programmet for øyeblikket heter, lar også Pocket PC-brukere hva man enn vil dele ut på sin portable webserver.

Pocket Rendezvous vil slippes på markedet i to forskjellige versjoner den 16. juni i år. De to versjonene er en gratis basisversjon og en proffversjon som kan koble seg på bedriftsnettverk. Det er også snakk om at det kan komme en Symbian-versjon, men dette vil ligge et stykke inn i fremtiden.

Stikkord: Mobil