Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Full kontroll med PDA-en

Vil gjøre mer med PDA-en din på PC-en enn bare synkronisering og filutveksling? Laplink Controller gir deg full PC-kontroll over din Pocket PC.

DVD på Pocket PC
De fleste av oss bruker Microsofts gratisprogram ActiveSync til å synkronisere vår Pocket PC mot Outlook og overføre Office-dokumenter, bilder, musikk og video.

Skins

Laplink Controller tilbyr i tillegg styring og filoverføring via nett (TCP/IP) – både trådløst og via nettverkskabel.

Du kan skreddersy utseendet til din Pocket PC på PC-skjermen med «skins», overføre og synkronisere data til og fra PC-ens og PDA-ens utklippstavle.

Brukerprofiler

Via PC-programmet kan du velge om du vil se PDA-skjermen vertikalt eller horisontalt. Du kan skrive makroer som fungerer på den håndholdte maskinen og kikke den i kortene med detaljert systeminformasjon på lik linje med den som finnes i PC-ens kontrollpanel.

Du kan også sette opp flere ulike brukerprofiler, noe som kan være nyttig om det er flere som bruker PC og PDA i huset.

DOS-støtte

Nostalgikere vil kunne glede seg over at Laplink Controller har DOS-støtte. Det kan være nyttig om man for eksempel vil kjøre virtuelle maskiner under andre operativsystemer (Mac, Linux etc.).

Som kjent kjører virtuelle maskiner ofte nokså sakte med moderne, krevende operativsystemer. Mens det med MS-DOS går minst like fort som i 1992…

En gratis prøveversjon av programmet kan lastes ned fra Laplink.com.

Stikkord: Mobil, programvare