Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Yahoo «hermer» etter Google

Google lanserte tidligere i vår sin mye omtalte Gmail-tjeneste. Nå viser det seg at Yahoo kommer etter med en liknende oppgradering.

Det store webportalselskapet Yahoo skal begynne å tilby «bortimot uendelig lagringskapasitet» på mailkontoene til sine betalende brukere, mens gratisbrukerne får oppgradert sin kapasitet til 100 megabyte, ifølge CNET News.com.

Flere oppgraderinger

Dette kommer en måned etter at søkerivalen Google fortalte om sine planer om å lansere en gratis e-posttjeneste som tilbyr hele 1 gigabyte lagringskapasitet. Dette er betydelig mer enn det Yahoo Mail og Microsofts Hotmail tilbyr i dag. Yahoo tilbyr i dag 4 megabyte til sine kunder.

Allikevel kommer ikke dette som noen overraskelse at Yahoo nå gjør dette grepet. Faktisk sendte Yahoo tidligere i år ut mail til sine kunder for å forhøre seg om interessen for et slikt tilbud. Tilfeldigvis ble denne mailen sendt dagen før Google

Total oppgradering

Økningen i lagringskapasitet skal være en del av en total oppgradering som Yahoo nå innfører. Meningen er at i tillegg til lagringskapasiteten skal tjenesten få en kosmetisk ansiktsløftning, samt at den skal inkludere flere av Yahoos tjenester, som Photos og Messenger, skriver CNET News.com.

Ifølge Yahoo så vil denne totale oppgraderingen av Mail-tjenesten stå klar i løpet av denne sommeren.

Annonse
Stikkord: internett