Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Her er Halo 2 online

E304: Halo 2 kommer 9. november. Her kan du for første gang se litt fra online-delen av det ekstremt etterlengtede Xbox-spillet.

Halo 2 E3 2004
bMicrosoft og utvikler Bungie har endelig bundet seg til en lanseringsdato for Halo 2, oppfølgeren til et av tidenes aller beste konsollspill.

9. november 2004 kommer herligheten, og ut fra de foreløpige inntrykkene vi har ser det mildt sagt svært lovende. På E3-messen i fjor lot vi oss rive med av enspiller-demoen (som du kan se HER). I år er det multiplayer som gjelder.

Demonstrasjonen som ble gitt var fra Zanazabar, et multiplayer-brett av typen Capture-The-Flag. I videoklippet under får du se noen klipp fra hvordan nettspillingen vil arte seg.


Klikk for å se videoklippet

Ett våpen i hver hånd

Alle detaljene rundt Halo 2 på nett er enda ikke annonsert, men demonstrasjoner i forbindelse med E3 har tillatt maksimalt 16 spillere samtidig.

Nøyaktig hvor mange våpen som vil være tilgjengelig er også ukjent, men Halo 2 pløyer uansett ny mark ved å la deg håndtere ulike våpen med hver hånd, og – hvis du er så nærme fiendene dine at du gir blaffen i rekyll og upålitelig sikting – lar deg fyre av begge to samtidig.

Ellers gleder vi oss til å bli bedre kjent med kjøretøyene, som har nye våpenmuligheter og lar seg skyte i stykker på spenstig vis (se videoklipp), og fete brett der vegger, struktur og geografi skal være ødeleggbart.

Skjermbilde fra Halo 2, som lanseres 9. november 2004. (Bilder 39-45 viser online-spilling)

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Stikkord: spilltester, xbox