Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Finn teltet med mobilen

Nå som Quart-festivalen nærmer seg kan kanskje et telt som du kan finne ved hjelp av mobilen være redningen på sene nattestimer. Orange har laget løsningen.

Text Me Home Dome-telt
Orange har laget et telt som kalles «The Text Me Home Dome». Dette teltet har den flotte funksjonen som gjør at slitne og kanskje noe beduggede festivaldeltagere enkelt kan finne hjem sent på natten, skriver Daily Mirror.

Bare som premie

Teltet har en innebygd telefonmottaker og sitt eget nummer. Når man så sender en tekstmelding til teltet, vil et lys på toppen av teltet begynne å blinke. Dette kan jo gjøre det såre enkelt å finne teltet. I hvert fall hvis ikke alle de andre på festivalen har et likt telt.

Nå er imidlertid den største utfordringen å få kloa i ett av disse teltene. Disse er nemlig ikke lagt ut for salg ennå. Orange har imidlertid gitt et par slike telt til Daily Mirror som de skal gi ut som premier, så du må nok løpe til Narvesen og plukke opp en kopi av denne avisen.

Det står ingenting om hvordan det vil være hvis andre sender en tekstmelding til det samme teltet, men vi får vel håpe at Orange har tenkt på dettet. Ellers kan det bli slitsomt.

Annonse
Stikkord: Mobil