Hopp til navigasjon Hopp til innhold

DVD på PDA

Varer DVD-filmen under tre timer, kan du nå enkelt presse den ned på et minnekort og spille den av på en håndholdt PC.

DVD på Pocket PC
Programmet Pocket-DVD Studio finnes både for Pocket PC og Palm og koster 32 dollar (om lag 211 kroner).

Programvaren finnes bare i Windows-versjon og lager AVI-filer. Disse spilles best av med programmet PocketMVP , som er gratis tilgjengelig på nettet. Det går selvsagt an å bruke Windows Media Player for Pocket PC også, men da får man ikke liggende bilde.

Du kan derimot ikke regne med å kunne ta med deg filmene i en fart mens du er på vei ut til en feriepakket bil full av unger som vil se «Oppdrag Nemo» underveis til hytta. Konverteringen tar timevis… Kanskje like greit å satse på en bærbar DVD-spiller?

Stikkord: lydogbilde, Mobil, programvare