Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nye digitalkameraer fra Kodak

Kodak lanserte i går tre nye digitalkameraer og en ny fotoprinter. Kameraene vil passe for alle som vil ha gode spesifikasjoner, men som ikke vil betale så mye.

Kodak EasyShare DX7440
Kodak lanserte på tirsdag tre nye digitalkameraer i EasyShare-serien, samt en ny skriver. Kameraene vil med sine gode spesifikasjoner og rimelige priser passe for de som ikke har de største lommebøkene.

Gode spesifikasjoner

De tre nye kameraene Kodak kommer med i EasyShare-serien er DX7440, CX7530 og CX 7330, med henholdsvis fire, fem og tre megapiksler. Prisen på kameraene som vil komme i løpet av sommeren er henholdsvis 349 dollar (omtrent 2 350 kroner), 299 dollar (omtrent 2 000 kroner) og 199 dollar (omtrent 1 350 kroner).

DX 7440-spesifikasjoner

  • Fire megapiksler
  • Fire ganger optisk zoom linse (33-132 mm)(Schneider-Kreuznach Variogon)
  • 0,2 sekunder fra bildet er tatt til lagret

CX 7530-spesifikasjoner

  • Fem megapiksler
  • Tre ganger optisk zoom linse (Kodak Retinar)
  • Multisone autofokus

DX 7440-spesifikasjoner

  • Tre megapiksler
  • Tre ganger optisk zoom linse

Print fra flere

I tillegg til de tre kameraene kommer Kodak også med en ny fotoprinter. Kodak EasyShare Printer Dock er en fotoprinter med dockingstasjon for kameraer. Det flotte med denne er imidlertid at man kan koble på en rekke forskjellige kameratyper, ifølge en pressemelding fra Kodak.

Kodak EasyShare Printer Dock vil også kunne komme med en ekstern minnekortleser. Skriveren vil være tilgjengelig over hele verden i løpet av juni og standardversjonen har en anbefalt veiledende pris på 149 dollar, eller omtrent 1 000 norske kroner.

Stikkord: digitalkamera, lydogbilde