Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fullt tastatur i P900?

Har du savnet et fullstendig tastatur i SonyEricssons toppmodell, P900. Nye rykter tyder på at en ny oppgradering av telefonen vil ha akkurat det.

MobileBurn
Det ser ut til at SonyEricsson skal lansere en ny oppgradering av sin toppmodell, P900. Ryktene går ut på at den største endringen i den nye modellen vil være et QWERTY-tastatur i klaffen, skriver MobileBurn.

Lanseres i Q3

Telefonen, som enda ikke har fått noe offisielt navn, går visstnok under arbeidsnavnet «Layla». Ryktene sier videre at telefonen vil lanseres for media i Q3 i år, men vi har ikke noe informasjon om når vi kan vente at den kommer for salg.

Telefonen vil også komme med Push-To-Talk-støtte, samt støtte for Wireless Village IM-systemet. MobileBurn hevder videre at telefonen bare kommer med et VGA-kamera, noe som utvilsomt vil være en skuffelse på en slik telefon.

Store og små taster

Som man kan se av bildet vil tastene på QWERTY-tastaturet være utrolig små, samtidig som det mangler de norske ÆØÅ-tastene. En annen endring er at på den andre siden av klaffen, vil nummertastene gå gjennom en forstørring.

Bildet er datagenerert, men MobileBurn hevder allikevel at bildene «kommer fra en pålitelig kilde, og vil representere hvordan den ferdige telefonen vil se ut, dersom den noen gang slippes».

Stikkord: Mobil