HP Media PC

Annonse


Ny framtids-PC

HP Media PCSammen med HP utviklet Microsoft Media Center PC-en med all tenkelig underholdning innebygd: TV, MP3, DVD, nettradio – alt sammen integrert i en kombinasjon av programvare (spesialversjon av Windows XP) og maskinvarekomponenter du vanligvis ikke finner i en standard PC.

HDTV og multiskjerm

Med «morgendagens PC» går de et skritt lenger – først og fremst når det gjelder kvalitetsnivået og antallet på de medier PC-en støtter.

IP-telefon er integrert i maskinen. Og de som ikke er fornøyd med standard TV-bilder får HDTV, en standard som har slått an i USA, men ikke i Europa.

I tillegg kan den nye multimedia-PC-en håndtere flere skjermer samtidig. Dagens PC-er kan også det, men ikke på samme måte. HP/Microsofts prototyp kan styre både TV- og PC-signaler til et nesten ubegrenset antall skjermer av uliker type (både standard TV og PC-skjermer) rundt om i et hus.

Annonse


Longhorn-elementer

På PC-en ligger det en helt ny versjon av Windows XP media Edition, som visstnok skal inneholde flere av elementene som kommer i Microsofts nye operativsystem Longhorn.

I følge News.com skal Microsoft og HP presentere den nye multimediesentralen på WinHEC (Windows Hardwae Engineeering Conference)-konferansen i Seattle denne uka.

Annonse