Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Få «makeover» på nettet

Plastisk kirurgi-serien «Extreme Makeover» har vært en stor suksess for TV Norge. Er du interessert i noe lignende finnes den en rekke nettsteder som kan hjelpe.

Det er ikke tvil om at det å «bli ny» har blitt meget populært i det siste, enten det er via magasiner eller tv-serier, som Homespatruljen eller Extreme Makeover. Nå kan du også finne alternativer på nettet.

Nytt utseende

Nettstedet Makeover-o-Matic er et av alternativene som gjør at man med å sende inn et scannet bilde av en selv kan se hvordan man vil se ut med for eksempel Friends-stjernen Jennifer Annistons frisyre, skriver Wired News.

Man kan også benytte MakeoverSolutions.com til å gjøre det samme. Begge tjenestene gir brukerne også mulighet til å se hvordan man vil se ut med sminke, smykker og forskjellige typer briller. Selv om tjenestene kanskje er mest for jenter vil også gutter kunne bruke dem.

Mye informasjon

Men det er også en rekke plastiske kirurger som aktivt benytter seg av nettet. Bortimot 80 prosent av amerikanske plastiske kirurger har egne nettsteder for å reklamere for sine tjenester. Mange som har benyttet seg av slike tjenester deler villig ut sine opplevelser og bilder på nettet.

En av de mest populære prosedyrene er brystoperasjoner, og på nettet er det flere kilder om dette. En av de bedre er nok Implantinfo.com som har en rekke historier og bilder fra damer som har fått utført slike operasjoner, skriver Wired News.

Lignende nettsteder for fettsuging og ansiktsoperasjoner lar potensielle pasienter chatte med andre som har gjennomgått lignende operasjoner.

Stikkord: internett