Hopp til navigasjon Hopp til innhold

SPILLTEST: Singles

Har du savnet den litt mer voksne versjonen av The Sims, med usensurerte nakenscener. Vi har testet datingspillet «Singles – Flirt Up Your Life».

Selv om Singles – Flirt Up Your Life ikke er ett nytt ekspansjonssett til den populære simulatoren The Sims, er det til forveksling likt. Både spillets brukergrensesnitt og poeng er bygget over samme lest.

Allikevel er det noen små forskjeller. Den største forskjellen er vel at klimakset i dette spillet er å havne i sengehalmen. Samtidig er det ikke sensurert på samme måte som The Sims. Har man lyst til å se nakne datafigurer, kan man det. Man kan bare ikke forvente seg porno. Dette er meget uskyldig moro.

Gutter eller jenter

Det første som skjer er at man skal velge et par som skal bo sammen. Man har fem jenter og seks gutter som man kan sette sammen som man vil. Dersom man er litt mer eksperimentell en den gemene hop, kan man i stedet for å velge den klassiske konstellasjonen med en gutt og en jente, heller prøve å starte et homoseksuelt forhold – kvinnelig eller mannlig.

Når man så har valgt hvem som skal bo sammen, skal man velge ut stedet paret skal bo. Velg mellom en delvis utstyrt ordinær leilighet, en loftsleilighet eller en villa. Dette vil gi en del føringer på hvilken vanskelighetsgrad man spiller på.

Flørting og sex

Med sin mer eller mindre velfylte lommebok og forhåpentligvis sjarmerende personlighet er det deretter bare å sette i gang. Man styrer begge «romkameratene» i et spill om forføring, kjærlighet, sex og innredning.

Det er viktig at man hele tiden er oppmerksom på hva personene trenger, slik at man kan få hjulpet de på vei. Man må også passe på å flørte godt med partneren sin, slik at man legger en basis for forholdet. Her må man nemlig jobbe for å få seg en bit. Dette er ikke som på byen kvart på tre.

På vei inn i den flotte designerdusjen paret har investert i.

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Slitsom heismusikk

Det mest imponerende med dette spillet er grafikken. Utrolig detaljert og stilig grafikk, selv når man forstørrer helt ned til ekstreme nærbilder. Animasjonen er også rimelig fet. Stilarten til grafikken er helt klart moderne, noe de også har forsøkt å videreføre til musikken. Men her har de bommet.

Det virker som om de har forsøkt å lage en type chillout eller lounge-musikk. Uheldigvis endte de opp med en litt slitsom type heismusikk som kan få selv den mest rolige av oss til å gå av hengslene.

Ikke Leisure Suit Larry

Dette er ikke spillet for de som har savnet en ny versjon av «voksenspillet» Leisure Suit Larry. Som sagt er dette spillet meget likt The Sims, selv om det ikke er like forseggjort. Singles er heller ikke like spennende som The Sims i lengden.

De første par timene er spillet spennende nok, men etter det mister man fort interessen. Det er ikke nok muligheter i spillet. Det er og blir et helt ordinært spill, som kanskje er greit nok hvis man er ute etter et voksent alternativ til The Sims, men ikke som noe annet.

Stikkord: pc_test, spilltester, testprodukt