Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Anti-anti-popup på vei

Har du gledet deg over programmene som tar knekken på popup-reklamen? Det kan det bli slutt på. Nå kommer programvaren som motvirker disse.

Windows Server 2003
Online markedsførere kan heretter ødelegge for de populære anti-popup programmene. Ny teknologi fra et tysk selskap vil gjøre slike programmer ubrukelige, skriver the Inquirer

Flytende bilder

Programvaren vil gjøre de populære programmene irrelevante ved å konvertere popup-reklamen til andre typer online reklame. Man kan for eksempel bytte ut en popup med en type flytende reklame som vil se ut som et bilde som «flyter» over innholdet nettsiden.

Tjenesten som er laget av Falk eSolutions vil bli en del av det tyske selskapets reklamestyringsverktøy, Falk AdSolution FX. En talsmann fra Falk sa at programvare som blokkerer popup-reklame har gjort det vanskeligere for nettpublikasjoner å tjene penger.

Stopper Microsoft

Man skjønner jo at det kan være tøft for når til og med Microsoft har laget en slik løsning. For i Service Pack 3 vil de legge ved en popup-blokkerer til Internet Explorer som skrus på automatisk, skriver the Inquirer.

Det vil allikevel hjelpe lite siden Falks vil kjenne igjen denne funksjonen også hos Internet Explorer og endre reklametypen etter dette.

Stikkord: internett