Telenor-logo 2001

Annonse


Telenor best på nett

Telenor-logo 2001

For i går kveld gikk Gulltaggen av stabelen og kåret vinnere i åtte kategorier. 140 nettbaserte reklamearbeider ble vurdert og i kategorien for årets annonsør var det Telenor som trakk det lengste strået. De har visstnok drever pionervirksomhet innen nettannonsering, melder Nettavisen.

Årets annonsør

Braathens gikk av med seieren i kategorien for beste nettreklame, mens Gule Sider vant i kategorien beste internettkampanje. Gulltaggen for eventorienterte nettaktiviteter gikk til Kunstner og fotograf Sten Magne Klann.Årets internettperson ble derimot ikke en person i år, men ett selskap – APT. Dette fordi de ifølge juryen har skapt økt fokus på nettets egenart og styrke ved å produsere elegante tekniske og kreative interaktive løsninger, melder Nettavisen

Vi har også tatt turen innom hjemmesiden til Gulltaggen for å finne etter en komplett liste av vinnere. Det eksisterer tydeligvis ikke. Imidlertid kan man enkelt finne fjorårets vinnere, dersom det er av interesse. Forholdsvis ironisk at de ikke har lagt ut dette umiddelbart etter kåringen når man tenker på at hele ideen til Gulltaggen er fremheving av internettbruk.

Annonse