GMail Logo

Annonse


Vil stanse Gmail

GMail LogoFiguero kaller Gmail «en invasjon av privatlivets rett», ifølge BBC News, og refererer da til Googles uttalte ønske om å skreddersy tekstreklame til innholdet i mailene – noe som nødvendigvis må innebære at Google på en eller annen måte leser gjennom alle e-post som sendes.

I tillegg påpeker California-politikeren at Google forbyr sine kunder å slette e-post (!), noe som vil være i strid med europeisk data-lovgiving.

Google vurderer endringer

Google hevder på sin side at all epost-gjennomlesing vil foretas av automatisert programvare, men utelukker ifølge CNet News ikke at betingelsene for tjenesten vil kunne gjennomgå endringer før Gmail lanseres.

(Vi benytter samtidig anledning til å rette oppmerksomheten mot Spymac.com, som tilsynelatende allerede tilbyr gratis 1 GB-mailkontoer til sine brukere. )

Annonse


Annonse