Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Følg 9/11-høring på nett

Er du spent på hva toppene i USA forteller 9-11 kommisjonen under høringen som pågår. Det kan vi hjelpe deg med. For nå har en av de store nettbutikkene for lyd lagt ut høringene – helt gratis.

USA justis justice

Audible.com er nettstedet som har lagt ut alle disse høringene på nettet gratis. Sannsynligvis som et reklamestunt for sine nettsider, som har et av de mest imponerende utvalgene av lyd på nettet – med masse lydbøker, radioprogrammer, lydmagasiner og -aviser.

Du kan nå høre på hele den politiske »heksejakten» som foregår i statene for øyeblikket. Forsvarsminister Donald Rumsfeld som har hatt et forholdsvis problematisk forhold til de europeiske mediene i tiden etter 11. september er en av de som uttaler seg.

Man kan også få med seg hva sikkerhetsrådgiver Condoleezza Rice sa etter at hun formelig ble tvunget til å vitne for kommisjonen. Utenriksminister Colin L. Powell er en annen av de utallige kjente navnene som har mått uttale seg.

Du kan finne høringene her: www.audible.com (trykk på linkene under Free Audio til høyre på forsiden).

Stikkord: internett, lydogbilde