Foto: Per Ervland

Annonse


Birdstep-løsning hos mobilgigant

Foto: Per Ervland

Birdstep har ifølge dn.no signert en avtale med Vodafone om bruk av Birdsteps IP-sone-programvare ved alle Vodafones kontorer.

Siden oktober i fjor har Vodafone testet ut programvaren fra de norske utviklerne ved hovedkontoret sitt. De har tydeligvis blitt meget fornøyd med denne løsningen. For nå skal de benytte seg av denne løsningen også ved de andre kontorene til mobilgiganten.

Store forhåpninger

Allikevel er det nok det store kommersielle markedet som Birdstep-sjef Jørgen Bredesen håper på.

– Det er positivt for oss at Vodafone har godkjent teknologien til internt bruk, men selskapet har nok også noen tanker om hvordan det skal ta løsningen ut til sine kunder i bedriftsmarkedet. Vodafone har et omfattende totaltilbud til bedrifter i de store landene, sier Birdstep-sjef Jørgen Bredesen til dn.no.

Annonse