Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Styr videoen med Opera

Norske Opera gjør mer enn å lage nettlesere. Nå lanserer de programvare som gjør mobiltelefonen til fjernkontroll.

Opera Software
Og da er det ikke fjernkontrollen i stua Opera snakker om. Deres nye Mobile Interactive Programming Guide (mobileIPG) gjør mobilen til en fjernkontroll du kan bruke mot videoopptakere og annen hjemmeelektronikk hvor du enn måtte befinne deg i verden.

Klikk på programmet

Programvaren bruker data fra TV-selskapene for å manøvrere mellom programmene du ønsker å ta opp. Ved hjelp av piltastene kan du legg manøvrere deg til det programmet du ønsker å se og velge dette med bekreft-knappen. Og vips! så setter videomaskinen i gang på det angitte tidspunktet.

Opera har utviklet løsningen i samarbeid med de to tyske selskapene DiscVision og TVinfo .

Flere opplysninger på Opera.com.

Stikkord: lydogbilde, programvare