iRiver PMP-100

Annonse


Lomme-DivX i stor stil

iRiver PMP-100iRiver har en rekke spennende produkt opp i ermet, de fleste av dem klar for lanseringen innen få måneder.

Det koreanske selskapet bygger videre på sine forskjellige MP3-spiller-varianter. Karakteristisk for de nye modellene som nå er presentert på teknologimessen i Hannover er at mange av dem nå også spiller av video i tillegg til musikk.

Lommevideo

Flaggskipet er utvilsomt PMP-100, en harddiskbasert (20 eller 40 gigabyte) multimediadings med USB 2.0 som er laget for både musikk, filmtitting og spilling. Ifølge iRiver skal PMP-100 klare å vise video i 4-5 timer på fullt batteri, enten på sin integrert 3.5″ TFT-skjerm, eller gjenom TV/video-utgangen. Både DivX og MPEG 2 og 4 støttes. Se etter denne i butikkhyllene når vi nærrmer oss juni.

Også verdt å merke seg er PMC-100, en annen 20GB-spiller med skjerm som er bygget på Microsofts Windows Portable Media-plattform. Her må derimot DivX-støtten vike for WMV. Denne modellen er også ventet lansert senere i år.

Andre modeller

iRiver oppgraderer også sin serie med Flashminne- og cd-baserte spillere forøvrig, og symptomatisk her er introduksjonen av små integrerte skjermer for vising av .jpg-bilder (som dumpes til spilleren fra digitalkameraet ditt). Spesielt interessant er kanskje iMP-1000, som i tilegg til musikk også spiller DivX/MPEG4 rett fra CD til tross for å være foruten skjerm.

Du kan se mer av disse og andre iRiver-modeller ved å klikke på bildet under.

iRiver PMC-100, bygget på Microsofts Portable Media Center-plattform. Viser musikk, video spill og bilder, og lanseres i mai/juni 2004.

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse