CeBit 2004 - prisutdeling

Annonse


Norsk eksellense på CeBit

CeBit 2004 - prisutdelingStatssekretær Oluf Ulseth(H) fra Nærings- og Handelsdepartementet var prisutdeler og æresgjest da European Multimedia Associations leverte utmerkelser til et tredvetalls europeiske teknologiselskaper.

European Seal of Excellence deles ut årlig til selskaper som vurderes særlig sterke innen innovasjon, ytelse, brukervennlighet, sammfunnsnytte og markedskreasjon/-penetrasjon.

Nordmenn hedret

Hele fire norske selskaper sto på mottakerlisten da prisvinnerene i dag ble annonsert i Hannover.

Representanter for Intrahouse, som leverer søke- og presentasjonsløsninger til nettaviser, samt Kontorplassen.no, som tilbyr fullstendig nettbasert økonomi- og administrasjonssystmer, var tilstede for å motta seglet personlig. De to øvrige norske prisvinnerne var Fronter og ProntoTV.

– Dette er helt fantastisk, og en glimrende mulighet for oss å vise oss fram, sier adm. direktør i Intrahouse André Eidskrem, som allerede har storkunder som VG, TV2, Nettavisen og NRK.

Ulseth på CeBit-runde

Statsekretæren uttrykker stor begeistring over den norske deltakelsen på CeBit, og har allerede vært og besøkt de over 20 norske selskapene som har satt opp stands i fellesskap på den enorme teknologimessen.

– Det er veldig spennende og morsomt å se at små norske selskaper gjør seg bemerket internasjonalt på denne måten. Når vi snakker om innovasjon og eksport-politikk, er det jo faktisk disse selskapene det dreier seg om, sier Ulseth til ITavisen.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse