Hitachi Microdrive

Annonse


Spar tusener på Microdrive

Hitachi MicrodriveDet kan gjøres så enkelt som å dissekere en Muvo2 eller iPod mini…

Ved å skru fra hverandre en MP3-spiller som er utstyrt med Hitachis nye mini-harddisker kan sitte igjen med et 4 Gigabyte CF-kort som for eksempel kan benyttes i digitalkameraet, skriver Dagbladet i dag.

Hvorfor skulle man ønske å gjøre det? Jo, fordi prisen på en 4GB Microdrive fra Hitachi ligger på omtrent fem tusen kroner, mens en MP3-spiller – for eksempel Creatives Muvo2 med 4 GB – koster i overkant av tre tusen.

Den lille harddisken som sitter i MP3-spillerne fungerer nemlig tilsynelatende som vanlige CF-kort, til tross for at Hitachi insisterer på at de ikke er beregnet på å flyttes, og at frittstående Microdrive-produktene gir merverdi fordi de er beregnet på allsidig bruk.

Frigjorte disker på nettauksjon

En rekke bruksanvisninger ligger ute på nett som beskriver hvordan man løfter disken utav MP3-spilleren sin.

Det har også blitt vanlig å selge slike utopererte disker på nettauksjonstjenester, skriver Dagbladet.

Det er naturligvis ingen garantier her, og produktgarantien din opphører straks du begynner å fikle på denne måten.

Annonse


Annonse