George Michael

Annonse


George Michael går til nettet

George MichaelPopstjerne George Michael er ferdig med plateselskaper, produksjonspress og kjendismas.

I et intervju med BBC Radio 1 sier eks-Whameren at han fra nå vil legge ut alle nye låter på nett. Der skal de kunne lastes ned gratis, mens det samtidig vil være mulig å gi frivillige donasjoner til veldedighet, skriver BBC News.

– Trenger ikke penger

– Dette er jeg ganske sikker på ingen har gjort før, i hvert fall ikke noen som fremdeles selger plater. Jeg har blitt veldig godt belønnet for mine talenter opp gjennom årene, så jeg trenger virkelig ikke publikums penger, sier Michael.

Albumet «Patience», som lanseres 15. mars, blir Michaels siste kommersielle plate.

– Jeg blir forhåpentligvis et bedre menneske ved å gi bort musikken min. Hvis jeg tar det finansielle utav tingene, så verken tjener eller taper jeg penger for noen. Jeg ønsker å fjerne meg fra all negativiteten, sier Michael.

Annonse


Annonse