Annonse


Døde av dataspill

I følge avisen South China Morning Post begynte mannen å spille på en nettkafé i byen Chenbgdu i Sichuan-provinsen i det vestlige Kina om lag tre måneder før han til slutt døde etter et maratonløp sist helg.

Døde foran skjermen

Den 31 år gamle mannen ble funnet død foran skjermen lørdag morgen etter å ha spilt sammenhengende i 20 timer. I følge kaféeieren pleide mannen vanligvis ikke å spille mer enn ti timer i ett strekk når han var innom.

Ikke første gang

I mai 2002 fikk en japansk 17-åring hjertestans etter å ha spilt Diablo Online i ti timer hver dag etter 8-timersvakter på jobben i lengre tid.

I oktober samme år døde en 24 år gammel mann i Sør-Korea etter å spilt i 86 timer. da gikk han på toalettet, og ble seinere funnet død der.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse