Apple Store San Francisco

Annonse


Ventet to døgn på Apple-åpning

Apple Store San FranciscoSelve åpningen ble foretatt lørdag av Apple-sjefen Steve Jobs og San Franciscos borgermester Gavin Newsom. Newsom er for øvrig USAs mest omstridte borgermester for tiden, etter at han gikk ut og støttet homofile ekteskap. Slike ekteskap ønsker president Bush forbud mot i Grunnloven.

40-årsgave

Første kunde inn i San Fracisco-butikken var Ulan McKnight. Han hadde stått og ventet – delvis i pøsende regn – utenfor butikken i nærmere to døgn. Da han endelig slapp inn, var det hans egen 40-årsdag.

McKnight forteller til nyhetsbyrået Reuters at han til sammen har brukt 100 000 dollar (bortimot 700 000 kroner etter dagens kurs) på Apple-produkter siden han kjøpte sin første Mac for 20 år siden.

Forundringspose

Lørdag gikk han ut igjen som en lykkelig eier av en forundringspose med Apple-produkter til en verdi av 1700 kroner.

San Francisco-avdelingen i to etasjer er den femte Apple-butikken i USA. Stadig mer av Mac-salget foregår nå gjennom nettbutikken Apple Store, men selskapet har behov for prestisjebutikker der de kan vise fram produktene sine.

Se også innleggLesersiden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse