FOTO: Marius Røstad

Annonse


Trådløs mote fra Cannes

FOTO: Marius RøstadCANNES (ITavisen.no): På 3GSM World Congress i Cannes var et helt moteshow dedikert kule, trådløse ting du kan bære på kroppen. For det er ikke slik at det bare er snakk om en bærbar discman eller mp3-spiller lenger. Her viste man frem briller som man kunne se film på, motorsykkelhjelmer med innelagt håndfrisett og en rekke andre snacks.

Cool & Connected
Det er tydelig at det investeres mange penger i det at man skal være tilkoblet hele tiden, samtidig som man selvsagt skal se kul ut.

Allikevel var det kanskje ikke alt som var like nyttig. Blant annet han stakkaren som var nedlasset med en bærbar basestasjon. Kanskje nyttig for å ha god dekning på mobilen, men heller lite gunstig for indre organer dersom man er bekymret for strålefare.

Alle bildene
Under kan du se alle bildene fra moteshowet, slik at du kan se trendene i hva man etter hvert kan vente seg i mote- og teknologibutikkene.

Her ser du modellene som viste frem det nyeste av trådløs mote.

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse