T630 Sony Ericsson

Annonse


Nye T650-rykter

T630 Sony EricssonFør helga mottok ITavisen.no et brev fra et tysk advokatfirma der vi i meget klare ordelag ble beordret til å fjerne bildet av telefonen fra vårt nettsted. I motsatt fall ville det bli tatt rettslige skritt.

Fjernet bildet

ITavisen.no bringer stadig vekk snikbilder av kommende produkter, men har aldri tidligere opplevd å få en slik beskjed. Siden bildet har ligget på nettet en god stund – både i ITavisen.no og et titalls andre steder på nettet – tok vi det bort med relativt lett hjerte.

Bildet og omtalen av telefonen er også fjernet fra den opprinnelige kilden, Mobileburn.com.

1,3 megapiksler

Nå har det blitt blåst enda mer liv i ryktene om den sagnomsuste nykommeren, som etter sigende skal ha helt nytt design, 1,3 megapiksel-kamera, plass til minnekort og Bluetooth.

Den svenske avisa Dagens Industri skriver at telefonen etter all sannsynlighet vil bli lansert på GSM World-messen i Cannes til uka.

Bekrefter lanserng

I følge avise har også Sony Ericsson flere nyheter på gang. I følge avisen ryktes det at «Japan only»-modellen SO505i skal tas inn til Europa. Denne modellen har som T650 1,3 megapiksel kamera.

Sony Ericsson bekrefter at de har store lanseringer på gang i forbindelse med både GSM World og CeBit-messen i Tyskland en måneds tid etterpå. Men de vil ikke si noe konrket om verken T650 eller andre kommende produkter, og påpeker at lanseringen av nye telefoner ofte skjer utenom messene.

Annonse


Annonse