BioSlimDisk

Annonse


Fingeravtrykk sikrer USB-minnet

BioSlimDiskSmå USB-baserte minnepinner har tatt markedet med storm det siste året etter at flere og flere av de største PC-produsentene har bestemt seg for å avskaffe den gode gamle diskettstasjonen.

Lett å miste

Men minnepinnene er like lette å miste som å bruke, og om noen uvedkommende skulle finne din minnepinne, er det bare å stikke den inn i en hvilken som helst PC for å lese av innholdet.

Mye av det samme problemet gjelder for så vidt for CD-plater, disketter og flyttbare harddisker også. De kan selvsagt krypteres og passordbeskyttes, men slik sikkerhet krever vanligvis ekstra programvare.

Innebygd sikkerhet

Den nye minnepinnen som er klar for det norske markedet har sikkerheten innebygd i selve enheten. Enheten heter BioSlimDisk og produseres av Ri-Tech International.

Alt innhold som lagres i flashminnet krypteres automatisk . Krypteringen krever ingen driver installert på datamaskinen.

Ingen programvare

Minnepinnen er i tillegg beskyttet med en fingeravtrykksleser. Det vil ikke være noen form for kommunikasjon mellom enheten og PC-en før brukeren har åpnet minnet med fingeravtrykk. Heller ikke dette krever noen programvare installert.

BioSlimDisk finnes i størrelser fra 128 MB til 1 GB, og prisene vil starte på kr. 1.394,- og stiger deretter rask ut fra størrelse og USB 1.1 eller 2.0 hastighet.

Du kan lese mer om BioSlimDisk hos den norske importøren BuySec AS.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse