Gathering, Ingvild Myhre

Annonse


The Gathering 2004 utsolgt

Gathering, Ingvild MyhreDet store datatreffet The Gathering 2004 går av stabelen 7-11 april, i år som de siste åtte årene på Vikingskipet i Hamar.

Her vil over fem tusen deltagere, crew og andre besøkende bruke påsken på konkurranser, spillturneringer, chatting, og sosialt samvær med andre datainteresserte.

I fjor kunne svenske DreamHack pryde seg med tittelen «verdens største dataparty», men i år mener Gathering å sitte på tronen igjen.

– DreamHack i Sverige lånte tittelen i fjor men i år har vi den tilbake, sier Ingvild Myhre, pressekontakt for The Gathering til ITavisen.no.

Plassbiletter utsolgt

Billetter for de som ønsker å reservere sitteplasser for seg og datamaskinen sin ble lagt ut for salg mandag kveld, men ble utsolgt i løpet av natten. I dag står 800 personer på venteliste, håpefulle om at noen frafaller eller ikke plukker opp bestillingene sine.

Utover demo-, musikk-, animasjonskonkurranser og spillturneringer, lover Gathering-gjengen et spennende – men foreløpig hemmelig – underholdningsprogram under partyet.

– Det meste av programmet er foreløpig en overraskelse, men vi kan i hvert fall røpe at Press Play on Tape kommer i år som i fjor, sier Myhre.

For mer informasjon om datatreffet, se www.gathering.org.

Annonse


Annonse