virus orm lite bilde

Annonse


Nordmenn på MyDoom-jakt

virus orm lite bildeNorske Rundbox, et firma som selger e-postløsninger på global basis, ble gjennom Økokrim denne uken forespurt om å utlevere kontoinformasjon om en av sine e-postbrukere til amerikanske FBI (Federal Bureau of Investigation).

Runbox-brukeren bor i USA, og har vært under myndighetenes oppsikt siden han ble mistenkt for å ha stått bak spredningen av fjorårets Bugbear-virus, skriver VG Nett.

-Vi håper virkelig at vi har klart å være med på å finne en av de opprinnelige sprederne av dette viruset. Vi kan ikke garantere at det navnet og den adressen vi har, er riktige, men når denne kontoen opprinnelig ble registrert og betalt, så var den en helt legitim konto, så vi har ingen grunn til å tro noe annet, sier daglig leder i Runbox, Hans Jørgen Lysglimt til NTB.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse