Annonse


Dyresex ga Nettavisen-løft

Den famøse tittelen, som forekom i TV2 nettavisens utenlandske seksjon, ga nettstedet 130 000 flere lesere enn dagen før. Det var utrolig nok 90 000 flere lesere enn den dagen prinsesse Ingrid Alexandra ble født.

– Korrumperer statistikken

– Poenget med disse målingene er at de skal vise trafikken på norske nettsteder vis-a-vis de som kjøper annonser. Det kan da ikke være i noens interesse å korrumpere denne statistikken med tilfeldig trafikk fra utlandet, sier ansvarlig redaktør Torry Pedersen i VG Nett til sitt eget nettsted.

– Slikt vil forekomme

TV2 Nettavisens redaktør Gunnar Stavrum er ikke enig.

– Fra tid til annen vil det komme enkelte saker som kan dra opp trafikken på en bestemt dag, som på alle andre nyhetsnettsteder, sier han til VG Nett.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse