Annonse


Dyresex ga Nettavisen-løft

Den famøse tittelen, som forekom i TV2 nettavisens utenlandske seksjon, ga nettstedet 130 000 flere lesere enn dagen før. Det var utrolig nok 90 000 flere lesere enn den dagen prinsesse Ingrid Alexandra ble født.

– Korrumperer statistikken

– Poenget med disse målingene er at de skal vise trafikken på norske nettsteder vis-a-vis de som kjøper annonser. Det kan da ikke være i noens interesse å korrumpere denne statistikken med tilfeldig trafikk fra utlandet, sier ansvarlig redaktør Torry Pedersen i VG Nett til sitt eget nettsted.

– Slikt vil forekomme

TV2 Nettavisens redaktør Gunnar Stavrum er ikke enig.

– Fra tid til annen vil det komme enkelte saker som kan dra opp trafikken på en bestemt dag, som på alle andre nyhetsnettsteder, sier han til VG Nett.

Annonse