Beyond hub

Annonse


Kaffetrakteren på nett

Beyond hubDen bærbare CD-spilleren «Home Hub», er utstyrt med en skjerm som minner svært om en PDA. Denne kjører Microsoft CE.Net operativsystem og kobles til Internett via bredbånd eller oppringt samband.

WEB-grensesnitt

Maskinen er koblet mot en egen nettside der du finner det lokale værvarselet, avtalebok med oversikter for de enkelte familiemedlemmene og annen nyttig informasjon. Fra denne siden kan du også styre innstillingene på de ulike tilleggsenhetene du har i nettet ditt.

Blant de enhetene som er utviklet til nå finner vi en kaffetrakter, mikrobølgeovn, brødbaker og noe produsenten kaller Icebox.

Kjøkkenmoro

Icebox har en nedfellbar skjerm for videoovervåking, surfing, Internett, spillefilmer, TV, radio og ….

Icebox festes under overskapet på kjøkkenet, på samme måte som en avtrekksvifte kan monteres over komfyren. Maskinen ser ut som en DVD-spiller, og kan selvsagt også spille DVD-filmer. Bildet ser du på en nedfellbar LCD-skjerm.

Her kan du også lese e-post, se vanlig TV, surfe på nettet og legge inn handlister, avtaler eller hva det måtte være.

Icebox er også utstyrt med FM-radio, trykkfølsom skjerm og stereohøyttalere. Den kan også kobles til videoovervåkingssystemer for den som vil holde et øye med barnerommet, trappeoppgangen, garasjen osv. Boksen har selvsagt både tastatur og fjernkontroll.

Dessuten tåler Icebox at du vasker bort søl og fingermerker fra skjermen.

Strekkodeleser

Mikrobølgeovnen skiller seg fra de fleste andre mikrobølgeovner ved at den i tillegg til å ha sin egen IP-adresse også har en strekkodeleser som gjør det enklere å lage mat. Trekk leseren over strekkoden på emballasjen til maten du skal lage, og så velger ovnen selv de rette innstillingene.

Så kan du legge deg på senga og sjekke på klokkeradioen om maten er ferdig.

Brødbaker

Tilsvarende strekkodeleser finnes også på brødmaskinen. Når maskinen har lest strekkoden vet den om du skal bake kake eller grovbrød og behandler råvarene deretter.

Foreløpig er bare Icebox i salg, men de andre produktene skal være så nær butikkhyllene at Beyond har bestemt prisene. Home Hub vil koste ca 500 dollar, kaffetrakteren ca 100 dollar og brødbakeren 179 dollar.

Utsolgt

Icebox er priset til 2.300 dollar. Om salget har gått bra vites ikke, men på produsentens egen nettbutikk kan vi lese at lageret er tomt.

Annonse


Annonse