Annonse


Total bil-ødeleggelse

Destruction Derby-serien spillene har alltid appellert til en viss type spillere – autofile som er glade i kjapp, uforpliktende kompetitiv ødeleggelse.Nå er Destruction Derby Arenas her for Playstation 2, og treffer denne målgruppen med karrosseri-knusende sikkerhet.

Denne gang har du et tyvetalls biler, med tilhørende sjåfører, til rådighet. Hver bil har forskjellig styrke, styring, og hastighet, og i løpet av spillets gang får du begrensete muligheter til å gjøre oppgraderinger på doningen din.

De 18 banene er pent krydret med power-ups av ymse slag, som gir deg diverse fordeler – for eksempel elektromagnetiske våpen som midlertidig paralyserer biler du måtte kræsje inni, ekstra nitro-turbo eller på-stedet reparering av bilen din.

Mølje-slagsmål på fire hjul

I hovedsak kjører du to forskjellige typer race. I de vanlige løpene er det naturligvis om å gjøre å komme først i mål, men det vanker betydelig med ekstra poeng for å kræsje inni motspillerne dine og dra ville stunts. Dette er forsåvidt festlig nok, men kjøre-følelesen klarer liksom ikke helt å nå opp i høydene til andre racingbilspill det kan være er naturlig å sammenligne seg med (f.eks NFS: Underground, eller Midtown Madness 3).

Mer karakteristisk er Destruction Derby-banene, der bilene hives inn i en skreddersydd arena full av mekaniske feller, flammegap, hopp og andre hasardiøse elementer. I sann gladiator-stil er det deretter om å gjøre å gjøre mest mulig skade på konkurrentenes doninger mens man selv holder seg rullende.

Skjermbilder fra Destruction Derby Arenas, for Playstation 2.

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Moro og upretensiøst

DDA er kjapp og hektisk moro, uten de helt store dybdene. Aller morsomst er det nok å spille sammen med noen – enten i stua eller over nett.

Bare ikke forvent deg å bli veeeeldig oppslukt, liksom…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse