Media Player 9 Mac OS X

Annonse


Media 9-filmer i DVD-esker

Media Player 9 Mac OS XDet er første gang filmer faktisk blir solgt i Microsofts format, som skal gi langt bedre bilder enn DVD-filmer. WMV HD nærmer seg i følge Microsoft det amerikanske HDTV-formatet, som topper analog film når man kjører det på storskjerm.

Ingen Hollywood-bomber

Foreløpig er det ikke de store Hollywood-slagerne som kommer i det nye formatet. Det dreier seg om naturfilm og populærvitenskap, av samme type som det vi har sett på IMAX-kinoer.

Blant de til sammen 16 titlene er «Coral Reef Adventure». «Dolphins» og «Treasure Seekers». De to eneste spillefilmene er «Taxi 3» og den kinesiske krigsfilmen «Red Snow». «Terminator 2» er tidligere nevnt av Microsoft, men er ikke på den offisielle listen over kommende titler.

Separat disk

Utgivelsene faller sammen med at proffvideo/audio-selskapet Sonic Solutions har kommet med utstyr for mastering av WMV HD. Filmene vil ligge på en separat DVD-ROM disk sammen med en vanlig DVD i eskene. Det er usikkert om de vil bli solgt i Norge.

En fullstendig liste finner du på Microsoft.com. Flere opplysninger om WMV HD-formatet finner du på WMVHD.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse