nettaviser

Annonse


VG Nett 4. største avis

nettaviserDet skriver Kampanje.no.

Ingen papir-død

I følge nettstedet er det likevel for tidlig å snakke om papiravisens død. Den gode gamle blekka med trykksverte, brett og stifter lever i beste velgående. Dessuten eies alle de største nettavisene, med unntak av TV2s Nettavisen., av tradisjonelle avishus.

Tendensen er likevel klar: Folk bruker nettet mer og mer. Men det er ennå et stykke igjen til vi bruker nettet som primær nyhets- og underholdningskanal. Selv om ITavisens.nos lesere kanskje allerede gjør det…

Dagbladet nr. 6

Blant nettavisene er Dagbladets nettutgave nummer 6 og Aftenspostens nettutgave nr. 10 i totaloversikten over nett- og papiraviser.

Tallene for papiravisene er hentet fra TNS Gallups Forbruker & Media-undersøkelse i perioden august 2002 til juli 2003, sammenlignet med tilsvarende periode året før. Tallene for nettavisene er hentet fra TNS Gallups Forbruker & Media-undersøkelse for hele 2003, sammenlignet med tilsvarende periode året før.

Annonse


Annonse