Hopp til navigasjon Hopp til innhold

VG Nett 4. største avis

Tre av landets ti største aviser er nå nettaviser. Og VGs nettavis er fjerde størst totalt.

nettaviser
Det skriver Kampanje.no.

Ingen papir-død

I følge nettstedet er det likevel for tidlig å snakke om papiravisens død. Den gode gamle blekka med trykksverte, brett og stifter lever i beste velgående. Dessuten eies alle de største nettavisene, med unntak av TV2s Nettavisen., av tradisjonelle avishus.

Tendensen er likevel klar: Folk bruker nettet mer og mer. Men det er ennå et stykke igjen til vi bruker nettet som primær nyhets- og underholdningskanal. Selv om ITavisens.nos lesere kanskje allerede gjør det…

Dagbladet nr. 6

Blant nettavisene er Dagbladets nettutgave nummer 6 og Aftenspostens nettutgave nr. 10 i totaloversikten over nett- og papiraviser.

Tallene for papiravisene er hentet fra TNS Gallups Forbruker & Media-undersøkelse i perioden august 2002 til juli 2003, sammenlignet med tilsvarende periode året før. Tallene for nettavisene er hentet fra TNS Gallups Forbruker & Media-undersøkelse for hele 2003, sammenlignet med tilsvarende periode året før.

Stikkord: internett