iPod mini

Annonse


iPod Mini til Norge i april

iPod miniI en pressemelding fra Apple heter det at iPod mini for Mac og Windows vil være tilgjengelig i Norge i april gjennom Apple Store og autoriserte Apple-forhandlere. Anslått foreløpig utsalgspris er 2 490 kroner, men her kan det i følge Apple skje endringer.

Fem farger

iPod mini leveres med Apples Auto-Sync-teknologi som automatisk laster ned hele musikkbiblioteket i iTunes til spilleren. Biblioteket blir oppdatert hver gang iPod mini er koblet til en Mac eller Windows-maskin via FireWire eller USB 2.0.

Spilleren vil være tilgjengelig i sølv, gull, rosa, blå eller grønn. I paken vil det følge med beltespenne, hvite øretelefoner, Apple iPod mini strømadapter, 1,2 m 30-pin til FireWire-kabel, 1,2 m 30-pin til USB 2.0-kabel, og CD med iTunes 4.2 for Mac og Windows.

Annonse