Atter en konge LOR

Annonse


Selger tomme «Atter en konge»-CDer

Atter en konge LORPlanen er at du skal bestille den brennbare CDen, for senere å laste ned og brenne musikken fra filmen over på den tomme platen. Du kan velge mellom tre ulike motiver fra filmen «Atter en konge», og hver av platene er utstyrt med et unikt nummer for samlere.

Forretningsidé

Platene koster 4,99 dollar (snaut 34 kroner), og selges frem til 5. januar neste år. Platebransjen hevder fildeling og hjemmebrenning av musikk er blitt så vanlig at det like gjerne kan gjøres til en del av platebransjens foretningsområde. – Vi vil tilpasse oss forbrukernes adferd, og dette er bare en naturlig utvikling, sier Robin Bechtel i Warner Bros til LA Times.

Auksjon

Det skal lages til sammen 1.000 nummererte eksemplarer av hver av de tre CDene, og de første 50 i hver serie vil bli auksjonert bort på eBay.

De resterende 2.850 platene vil bli solgt gjennom New Line Cinemas nettsider.

Musikken kan du kjøpe fra Apples egen iTunes (eller du kan hente den der du pleier).

Annonse


Annonse