Gorilla java

Annonse


SMS redder gorillaer

Gorilla javaDet er «Flora and Fauna International, (FFI)» som sammen med Vodafone Live har utviklet den nye naturverntjenesten. I korte trekk går det ut på at du kan bestille SMS-oppdateringer om ulike prosjekter i FFI-regi. Du kan også laste ned dyrebilder, lyder og nyheter.

Bevissthet

Hensikten er å øke folks bevissthet i forhold til bevaring av truede plante- og dyrearter.

Har du spesiell interesse for eksempel for tigere eller gorillaer kan du også lære mer om disse dyra. Blant annet er det utviklet et Javaspill som du kan laste ned og spille på mobilen.

Lærerikt

– Mange ser for seg en gorilla med en banan i hånden. Så vi har et bilde av en gorilla med en banan i hånden og har satt på en tekstboble som forteller at gorillaene faktisk ikke spiser bananer men hovedsakelig lever av blader, sier Tom Godber, leder for selskapet Masabi som har utviklet spillet.

Inntektene av nedlastingen går direkte til FFI, melder BBC Online.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse