JenniCam1

Annonse


Nett-ekshibisjonist skrur av

JenniCam1Døgnet rundt i over 7 år har kameraene fulgt alle hennes bevegelser, enten hun har stått naken foran speilet og pusset tenner, krøpet til køys med kjæresten eller klappet på et av sine mange kjæledyr mens hun har sett på TV.

Menneskelig dyrehage

Nå er det kommet opp en merknad på hjemmesiden Jennicam.org (OBS! Stor trafikk og vanskelig å komme inn!) der det står at den vil bli lagt ned 31. desember.

Jennifer Ringley, som nå er 27 år, regnes som en av pionerene innen elektronisk ekshibisjonisme. Selv skriver hun at hun ikke har verken noe ønske om, eller behov for å bli sett på. Hun har bare ikke hatt noe imot det. – Jeg ønsket å skape et vindu inn til en virtuell menneskelig dyrehage, sier Ringley. Hun jobber til daglig som frivillig sosialarbeider, og beskriver seg selv som en tidligere datafreak.

– Det du ser er bare livet mitt slik det er enten kameraene er der eller ikke, sier Ringley. – Som krønike blir konseptet tydeligere i et langsiktig perspektiv.

Bilder fra de siste fem-seks årene kan den som måtte ønske det laste ned fra et eget fotogalleri.

Sensur

Ringley sier ikke noe om hvorfor hun legger ned nettstedet, men i følge PayPal skal de ha besluttet å stenge Ringleys konto fordi Ringley har vært naken foran kamera. – Dette er i strid med våre retningslinjer for akseptabel bruk, sier en talskvinne for selskapet til Reuters.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse