Faulty Towers

Annonse


Filmklipp bare for briter

Faulty TowersFesten har vart en uke, og britene laster ned som gale. Akkurat som nordmenn gjorde i forrige uke, da TONO åpnet sine arkiver med norsk musikk.

Byråkratisk og strengt

Dessverre kan britene bare gjøre det fra skoler, universiteter og biblioteker. Du må registrere deg via et nettskjema, og det kan ta inntil fem dager før du blir godkjent. For å bli det må du være student og bosatt i Storbritannia.

Bak prosjektet står British Film Institute. I tillegg til kjente serier fra TV-kanalen kan også klassiske, britiske spillefilmer lastes ned. Klipp (dessverre ikke hele filmer/episoder) fra rundt 100 TV-episoder og 500 filmer ligger så langt tilgjengelig.

Vil du som nordmann og ikke-student bli litt frustrert og misunnelig, er det bare å gå inn på ScreenOnline.co.uk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse