samsung støvsuger

Annonse


Samsung suger

samsung støvsugerHer på berget fant en gluping ut at man kunne få det rimelig støvfritt på stuegulvet ved å sy sparkebukser av mikrofiber til husets smårolling. Men småunger vokser, og det er begrenset hvor lenge de greier å få bleierumpa med seg inn under sofaen.

Siden fant noen ut at en batteridrevet ball under en mopp kunne gjøre husarbeidet.

Hallo?! Når får du en langhåret sjøldreven ball til å se forskjell på parkett og teppekanter? Det tar i snitt 15 sekunder før vidunderet spinner over gulvet med ledningen til stålampa på slep, og nøyaktig to sekunder senere er katastrofen et faktum.

Kart

Men koreanerne har forstått det. Selv om stålampene i Sør-Korea sikkert ikke trenger å være så høye og ustødige som de vi langstrakte nordboere pynter stuene våre med, så har utviklerne ved Samsung tatt høyde for at selv stuegulv er utstyrt med en slags topografi.

Løsningen ble en robot som har øyne, og som følger et tredimensjonalt kart under jakten på hybelkaniner. Dermed gjøres jobben både raskere og mer effektivt.

Ikke trenger du ta ungen med ut på verandaen for å riste støvet av sparkebuksene heller (tenk bare på hvor mye kjeft Michael Jackson fikk da han gjorde nettopp dette).

Web-cam

Nei, da er det tryggere å investere i en VC-RP30W. Ikke bare suger den inn alt støvet den møter på sin vei, men sannelig renser den ikke lufta med et negativt ladet ionfilter òg!

Selv kan du benke deg ned foran PC-en og sjekke hva støvsuger-øynene ser på sin ferd. Dessuten kan du leke deg med å programmere når og hvor støvsugeren skal jakte.

Samsung opplyser at støvsugeren vil være tilgjengelig i Europa (og dermed trolig også i Norge) i april neste år. Pris er ennå ikke fastsatt.

Annonse


Annonse