Michael Jackson Thriller

Annonse


Jacko med egen nettside

Michael Jackson ThrillerSå langt er det sparsomt med kommentarer fra hovedpersonen i saken, Michael Jackson. På nettstedet MJ News ligger foreløpig bare et brev til fans, venner og familie. I dette brevet redegjør Jackson for hvorfor han har åpnet nettstedet, samtidig som han takker for all støtte.

– Vær skeptiske

– Påstandene mot meg er basert på en stor løgn, hevder Jackson i brevet. Han sier dette vil bli bevist i retten, og at han har åpnet en egen nettside for å kunne gi sine offisielle kommentarer til saken. – Dere har all grunn til å være skeptiske til alle dem som nå omtales i media som mine venner, talsmenn og advokater. De fleste av dem fyller bare den desperate bristen i vår kultur som likestiller synlighet med innsikt, sier Jackson.

Tilbakeholden

Samtidig avviser han at han vil bruke nettstedet for å prosedere sin sak. – Vi vil ikke spekulere eller kommentere en hver utvikling i vår sak, sier Jackson. Vi skal prøve saken i retten, og ikke i media, skriver han på nettsiden.

Michael Jackson skriver brev til fans, venner og familie.

Brevet avsluttes med en takk for all støtte og forståelse, og er undertegnet av Michael Jackson.

Annonse


Annonse