samsungstar

Annonse


Samsung på Idol-jakt

samsungstarDet er mulig å delta i alle musikksjangere. – Vi ønsker bidrag fra hele Norden velkommen. Vi håper at Samsung Star blir et møtested for konkurransesultne og musikkinteresserte, sier Thomas Anderfelt, markedssjef i Samsung i en pressemelding.

Last opp

Musikkonkurransen Samsung Star fokuserer ikke på fremføring eller sceneopptreden, bare på hvordan resultatet høres ut. Låten din kan du laste opp på samsungstar.com, og her kan du også høre de andre bidragene i konkurransen. Bidragene leveres i mp3-format.

Rock, pop, hip-hop, disko eller klassisk – alle bidrag ønskes velkommen. Hver uke blir tre nye låter presentert og får sjansen.

Stem på Internett

– Hver måned har lytterne på Internett mulighet til å stemme frem en vinnerlåt blant de 16 bidragene. Konkurransen varer til juni, da den endelige vinneren i Samsung Star skal stemmes frem av en profesjonell jury sammen med lytterne på Internett. Da blir det avgjort hvilken av de seks månedsvinnerne fra desember til mai som får platekontrakt, heter det i pressemeldingen.

Premier

Vinneren av Samsung Star får utgitt en singel på plateselskapet X5 Music Group i samarbeid med Bonnier Amigo Music Group. CD-en med vinneren vil bli lansert i hele Norden. Månedsvinnerne får mobiltelefon fra Samsung i premie.

Flere av bidragene vil bli gjort om til ringesignaler som kan lastes ned.- Det viktigste er at artisten eller gruppen som vil delta i konkurransen, har en ekte følelse for låten. Samsung Star premierer sann originalitet, sier Thomas Anderfelt.

Internettstedet Samsung Star er et initiativ fra Samsung Electronics i Norden.Den blir av praktiske årsaker lansert på engelsk.

Annonse


Annonse