Trend WLAN

Annonse


Kommune med gratis bredbånd

Trend WLANDette skriver Aftenposten.

Billig

I følge rådmann Vidar Homme har tilbudet ingenting å gjøre med at Valle er en rik kraftkommune. Utgifter til installering og utstyr utgjorde 20 000 kroner. I tillegg kommer en månedlig avgift på 1900 kroner måneden.

Han regner derfor det trådløse bredbåndet i sentrum av bygda som en svært billig investering for kommunen.

Nye arbeidsplasser

– For en kommune som vår, med relativt få arbeidsplasser, er det viktig å følge denne utviklingen. Vårt håp er at det skal føre til nye arbeidsplasser, og at ungdom som vokser opp her ser på kommunen sin med nye og mer positive øyne, sier rådmann Homme og Terje Nilsen i Agder Breiband, som har levert systemet.

En tilnærmet komplett oversikt over steder med trådløst bredbånd i Norge (OBS! Langt fra alle er gratis!) finner du på Hardware.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse